Cellebrite kondigt afkoop van warrants aan tegen $0,10 per stuk Door Investing.com (2024)

TYSONS CORNER, Va. en PETAH TIKVA, Israël - Cellebrite DI Ltd. (NASDAQ:CLBT), een leverancier van digitale onderzoeksoplossingen, is begonnen met de inkoop van alle uitstaande warrants voor de aankoop van haar gewone aandelen tegen een prijs van $0,10 per warrant. De terugbetaling heeft betrekking op zowel publieke als private plaatsing warrants, met een deadline vastgesteld voor 17:00 New York City tijd op 16 september 2024.

De beslissing van de onderneming om deze warrants af te lossen volgt op de voorwaarden van de Warrantovereenkomst van 30 augustus 2021, die werd opgesteld in verband met de bedrijfscombinatie van Cellebrite met TWC Tech Holdings II Corp. De terugbetaling is van toepassing op warrants die in eerste instantie werden uitgegeven door TWC en later werden omgezet in Cellebrite warrants als onderdeel van de bedrijfscombinatie.

Warranthouders hebben de optie om hun warrants uit te oefenen voor contanten tegen een uitoefenprijs van $11,50 per gewoon aandeel of om te kiezen voor een afkoop zonder contanten. In het laatste geval zullen ze een aantal gewone aandelen ontvangen gebaseerd op een formule uiteengezet in de Warrantovereenkomst, die rekening houdt met de volumegewogen gemiddelde prijs van de gewone aandelen gedurende de tien handelsdagen volgend op de levering van de kennisgeving van afkoop.

Cellebrite heeft een ruling verkregen van de Israëlische belastingdienst die de onderneming vrijstelt van bronbelastingverplichtingen voor gekwalificeerde houders die kiezen voor de cashless exercise optie, op voorwaarde dat aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. warranthouders die in contanten uitoefenen en warranthouders die geen gekwalificeerde houders zijn, zullen echter onderworpen zijn aan de Israëlische bronbelasting, tenzij ze voldoen aan specifieke vereisten die in de Aankondiging van Terugbetaling worden beschreven.

De onderneming zal de houders op 30 augustus 2024 op de hoogte stellen van de reële marktwaarde van de terugkoop. Het is belangrijk op te merken dat het aantal gewone aandelen dat wordt uitgegeven bij een inlevering zonder geldmiddelen van warrants niet hoger zal zijn dan 0,361 gewone aandelen per warrant.

Niet-uitgeoefende warrants na de aflossingstermijn worden ongeldig en houders hebben alleen recht op de aflossingsprijs, met inachtneming van eventuele toepasselijke fiscale inhoudingen. De gewone aandelen en openbare warrants van Cellebrite worden verhandeld op de Nasdaq Global Select Market onder de symbolen "CLBT" en "CLBTW", respectievelijk, met als laatste handelsdag voor de openbare warrants 13 september 2024, één dag voor de aflossingsdatum.

Cellebrite heeft geen aanbevelingen gedaan aan warranthouders met betrekking tot de uitoefening van hun warrants. Dit persbericht is gebaseerd op een persbericht en is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Aanvullende details zijn te vinden in een Form 6-K dat zal worden ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission.

In ander recent nieuws heeft Cellebrite, de leverancier van digitale onderzoeksoplossingen, een stijging van 27% gemeld in de jaarlijkse terugkerende omzet tot $331,8 miljoen en een stijging van 26% in de totale omzet tot $89,6 miljoen. Het bedrijf verwacht een aanhoudende groei in het volgende kwartaal, met inkomsten die worden geschat tussen $90 miljoen en $94 miljoen. In strategische stappen breidde Cellebrite zijn bereik uit door de overname van cyberbeveiligingsbedrijf CyTech en benoemde Sigalit Shavit als zijn eerste Chief Information Officer. Het bedrijf kondigde ook de toevoeging van Troy Richardson aan de raad van bestuur aan en de oprichting van Cellebrite Federal Solutions om tegemoet te komen aan de behoeften van de Amerikaanse federale overheid. Op het analistenfront verhoogde JPMorgan zijn koersdoel voor Cellebrite naar $15,00 en handhaafde een Overweight rating, terwijl Lake Street Capital Markets zijn koersdoel voor het bedrijf bijstelde en verhoogde naar $13,50 en de rating handhaafde op Buy. Dit zijn de laatste ontwikkelingen voor het bedrijf.

InvesteringsPro Inzichten

Nu Cellebrite DI Ltd. (NASDAQ:CLBT) zijn warrant-aflossingstermijn nadert, houden beleggers de financiële gezondheid van het bedrijf en de marktprestaties nauwlettend in de gaten. Volgens InvestingPro heeft Cellebrite meer contanten dan schulden op de balans, wat een positief teken is van de liquiditeit en financiële flexibiliteit van het bedrijf. Dit is met name relevant nu het bedrijf door het proces van warrantaflossing navigeert en ervoor zorgt dat het over de nodige middelen beschikt om een eventuele uitstroom van kasmiddelen te beheren.

InvestingPro's gegevens laten zien dat Cellebrite een Market Cap heeft van ongeveer 2,9 miljard USD, wat de waardering in de markt weerspiegelt. De brutowinstmarge voor de laatste twaalf maanden vanaf Q1 2024 staat op een indrukwekkende 87,79%, wat duidt op een sterke winstgevendheid van de kernactiviteiten. Bovendien kende het bedrijf een aanzienlijke omzetgroei van 16,53% over de afgelopen twaalf maanden, wat beleggers vertrouwen kan geven als ze kijken naar het groeitraject van het bedrijf.

Beleggers moeten er rekening mee houden dat het aandeel van Cellebrite in de buurt van zijn hoogste koers van 52 weken wordt verhandeld, met een Koers % van de hoogste koers van 52 weken van 98,8%. Dit zou kunnen wijzen op optimisme in de markt over de toekomstperspectieven van het bedrijf of het zou de recente mijlpalen in de prestaties van het bedrijf kunnen weerspiegelen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in meer inzichten en statistieken, geeft InvestingPro nog 13 InvestingPro Tips, die een meer diepgaande analyse en begeleiding kunnen bieden over het beleggingspotentieel van het bedrijf.

Dit artikel is vertaald met behulp van kunstmatige intelligentie. Raadpleeg voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Cellebrite kondigt afkoop van warrants aan tegen $0,10 per stuk Door Investing.com (2024)

References

Top Articles
G&B-Classics: Der Boss HM-2 und seine Geschwister
Universität Stuttgart - Fakultät 8: Informationen zur HM 2 im SoSe 23
Uti Hvacr
Restored Republic January 20 2023
The Atlanta Constitution from Atlanta, Georgia
Www Craigslist Louisville
Green Bay Press Gazette Obituary
Moviesda Dubbed Tamil Movies
What is international trade and explain its types?
123 Movies Babylon
Elle Daily Horoscope Virgo
Define Percosivism
Urban Airship Expands its Mobile Platform to Transform Customer Communications
Vigoro Mulch Safe For Dogs
Gayla Glenn Harris County Texas Update
Google Doodle Baseball 76
Craigslist Appomattox Va
Pinellas Fire Active Calls
Heart and Vascular Clinic in Monticello - North Memorial Health
Jobs Hiring Near Me Part Time For 15 Year Olds
European city that's best to visit from the UK by train has amazing beer
Craigslist Illinois Springfield
Macu Heloc Rate
Anonib Oviedo
Narragansett Bay Cruising - A Complete Guide: Explore Newport, Providence & More
The Collective - Upscale Downtown Milwaukee Hair Salon
Where to eat: the 50 best restaurants in Freiburg im Breisgau
What is Software Defined Networking (SDN)? - GeeksforGeeks
Insidious 5 Showtimes Near Cinemark Southland Center And Xd
Tokioof
Scat Ladyboy
Adecco Check Stubs
Nsu Occupational Therapy Prerequisites
Robeson County Mugshots 2022
Mcgiftcardmall.con
PruittHealth hiring Certified Nursing Assistant - Third Shift in Augusta, GA | LinkedIn
10 Rarest and Most Valuable Milk Glass Pieces: Value Guide
Other Places to Get Your Steps - Walk Cabarrus
Postgraduate | Student Recruitment
'Guys, you're just gonna have to deal with it': Ja Rule on women dominating modern rap, the lyrics he's 'ashamed' of, Ashanti, and his long-awaited comeback
Tricia Vacanti Obituary
Mbfs Com Login
814-747-6702
Panolian Batesville Ms Obituaries 2022
Collision Masters Fairbanks
Iron Drop Cafe
Rick And Morty Soap2Day
Jigidi Jigsaw Puzzles Free
Festival Gas Rewards Log In
Bumgarner Funeral Home Troy Nc Obituaries
Die 10 wichtigsten Sehenswürdigkeiten in NYC, die Sie kennen sollten
Ravenna Greataxe
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 6070

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.